Meteen naar de inhoud

Kipsalade met banaan

Kipsalade met banaan, Voorschriften, Elke categorie, Salades, Salades met kip

Ingrediënten portie 4

Kipfilet 2 stuks

Antonov appels 1 stuk

Bananen 2 stuks

Harde kaas 100 g

Lichte mayonaise 3 eetlepels

Gemalen zwarte peper naar smaak

Zout naar smaak

Kookvoorschriften 25 minuten

1 Kook de kipfilets 10 minuten in kokend water met zout. Laat afkoelen en snij in stukken.

2 Rasp de kaas en de appel op een fijne rasp.

3 Snijd de bananen in cirkels.

4 Meng de kip, appel, kaas en bananen door elkaar. Breng op smaak met mayonaise en zwarte peper. Garneer met de kruiden.

READ
Kip pan pilaf

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com