Meteen naar de inhoud
Knapperige pindakaas, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Elk menu, Amerikaanse keuken, Sauzen en marinades, Kaas saus, Veganistisch eten

Ingrediënten portie 12

Geroosterde pinda’s 250g

Pinda’s 2 eetlepels

Kookvoorschriften 5 minuten

1 Hak de pinda’s in de keukenmachine op middelhoge snelheid gedurende ongeveer 5 minuten, zodat de noten de substantie “kruimel” – “zand” – “enorme klonten” – “gladde massa” passeren.

2 Voeg 2 eetlepels ongemalen pinda’s toe.

Recept tip Je hebt een krachtige blender nodig om deze pasta te maken. Een staafmixer werkt in dit geval niet, zelfs als je een beetje plantaardige olie toevoegt, is de consistentie te grof. Als je geen hele pinda toevoegt, is het een geweldige basis voor het maken van Thaise sauzen – vloeibaar en zacht.

READ
Ham salade

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com