Meteen naar de inhoud

Knoedels met kwark en spinazie

Knoedels met kwark en spinazie, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Hoofdgerechten, Russische keuken, Varenyky

Ingrediënten portie 10

Knoedeldeeg 800 g

Spinazie 270 g

Cottage cheese 150g

Parmezaanse kaas 35g

Truffelolie 20 ml

Kippenbouillon 100 ml

Olijfolie 3 eetlepels

Tijm 1 stengel

Rozemarijn 1 stengel

Kippenei 3 stuks

Dille 3 stengels

Laurierblad 4 stuks

Knoflook 4 tenen

Zwarte peper 4 g

Zout naar smaak

Gemalen zwarte peper naar smaak

Kookvoorschriften 35 minuten

1 Verhit twee eetlepels olijfolie in een pan, voeg 1 teentje knoflook en een takje tijm en rozemarijn toe. Zet het vuur lager zodra de olie begint te koken, anders verbrandt hij. Voeg nog een teentje knoflook toe, fijngehakt, en 250 g spinazie. Sauteer alles een minuut, al roerend. Haal de pan van het vuur, verwijder het hele knoflookteentje, de tijm en de rozemarijn en wring de spinazie uit in een vergiet.

2 Hak de spinazie met het mes fijn en meng met de kwark en 15 g geraspte Parmezaanse kaas. Voeg de hardgekookte eieren toe, één heel, fijngehakt en twee dooiers, grof gehakt. Breng op smaak met zout en peper, voeg een beetje olijfolie toe (ongeveer 3 gram) en meng goed.

3 Snij met een kookring van 4,5 cm cirkels uit het uitgerolde deeg tot een dikte van 1 mm. Leg 5 gram vulling op elk exemplaar, vouw het dubbel en knijp de randen samen als een varkensstaart.

4 Giet vijf liter water in een grote pan, voeg zout, laurier, twee uitgeperste teentjes knoflook, zwarte peper en hele takjes dille toe. Zodra het water kookt, laat u de knoedels voorzichtig in de pan vallen en kookt u ze in 5-6 minuten gaar.

5 Terwijl de knoedels koken, bereidt u de saus: meng de kippenbouillon met de truffelolie en 20 gram geraspte Parmezaanse kaas. Leg vlak voor het opdienen de resterende verse spinazie op een bord, overgiet de knoedels met de saus en een beetje olijfolie.

READ
Chocoladecake met vloeibare kern

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com