Meteen naar de inhoud

Koekjes met kaas en basilicum

Koekjes met kaas en basilicum, Voorschriften, Elke categorie, Gebak en desserts, Koekjes

Ingrediënten portie 3

Tarwebloem 125 g

Boter 50 g

Eigeel 1 stuk

Harde kaas 75g

Basil ½ bunch

Kookvoorschriften 25 minuten

1 Meng de boter, kaas en bloem in de keukenmachine tot fijne kruimels. Voeg de eierdooier en het basilicum toe en meng tot zich een zacht deeg vormt.

2 Verwarm de oven voor op 180 graden. Kneed het deeg tot een gladde massa en verdeel het in 20 stukken. Rol ze elk tot een bal, leg ze ver uit elkaar op de bakplaat en druk ze met je vingers plat tot cirkels.

3 Bak in de oven gedurende 10 minuten tot ze licht goudkleurig zijn. Haal ze eruit, maar laat ze 5 minuten op de schaal staan. Breng ze voorzichtig met een spatel over op een rooster tot ze afgekoeld zijn.

READ
Havermout banaan en wortel muffin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com