Meteen naar de inhoud

Koude stoot voor groot bedrijf

Koude stoot voor groot bedrijf, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Dranken, Europese keuken, Punch

Ingrediënten portie 10

Witte droge wijn 1.5 l

Halfzoete Champagne 750 ml

Sinaasappels 3 stuks

Citroen 4 stuks

Ananas 1 stuk

Aardbei 150 g

Suiker 150 g

Kookvoorschriften 15 minuten

1 Snijd de sinaasappels in dunne plakjes. Pers het sap uit de citroenen. Snijd de ananas in blokjes en, afhankelijk van de grootte, de aardbeien in 2 of 4 stukken.

2 Meng het fruit, het citroensap en de suiker door elkaar en zet het in de koelkast. Vries wat wijnblokjes in.

3 Voeg vlak voor het opdienen van de punch wijn, champagne en bevroren wijnblokjes toe in plaats van het gebruikelijke ijs.

READ
Zalmburger

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com