Meteen naar de inhoud

Koude zuring soep met komkommers en eieren

Koude zuring soep met komkommers en eieren, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Russische keuken, Soepen, Koude soepen

Ingrediënten portie 4

Zuring 2 bossen

Komkommers 300 g

Zure room 100 g

Kippenei 4 stuks

Suiker 1 eetlepel

Dille naar smaak

Groene uien naar smaak

Zout naar smaak

Kookvoorschriften 20 minuten

1 Schil de zuring, spoel goed af in koud water en hak fijn. Giet kokend water over de zuring en laat maximaal 5 minuten sudderen. Laat afkoelen.

2 Snijd de komkommers, groene ui en hardgekookte eieren fijn.

3 Roer alles door elkaar, zout het en doe het in de bouillon met de zuring.

4 Breng de soep op smaak met de zure room. Voeg suiker, zout en gehakte kruiden toe.

READ
Met vlees gevulde pannenkoeken

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com