Meteen naar de inhoud

Krab salade met kaas, broccoli en groene uien

Krab salade met kaas, broccoli en groene uien, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Europese keuken, Salades

Ingrediënten portie 4

Krabben 300g

Broccolikiemen 250g

Groene uien 50 g

Kaas 50g

Tomaten 2 stuks

Zure room 4 eetlepels

Zout naar smaak

Gemalen zwarte peper naar smaak

Kookvoorschriften 40 minuten

1 Snijd het krabvlees in blokjes.

2 Snijd de kaas in blokjes.

3 Snijd de broccoli in roosjes en kook ze in gezouten water.

4 Pel de tomaten en snijd ze in blokjes.

5 Voeg alle ingrediënten samen en maak de salade aan met de dressing. Meng voor de dressing de zure room met de gehakte groene uien, zout en peper.

READ
Gazpacho met zelfgemaakte croutons

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com