Meteen naar de inhoud
Kruimelige kwarktaart, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Gebak en desserts, Russische keuken, Taarten, Bakken met kwark

Ingrediënten portie 4

Boter 200 g

Suiker ½ kopje

Bakpoeder 1 theelepel

Kaaswrongel 400 g

Kippenei 4 stuks

Tarwebloem 1,5 kopjes

Kookvoorschriften 1 uur en 15 minuten

1 Haal de boter van tevoren uit de koelkast en breng deze gemiddeld zacht. Klop de boter en de suiker met een mixer. Giet de bloem en het bakpoeder erbij en roer opnieuw met een mixer. Je zou een strooiing van niet al te grove vetkruimels moeten krijgen. Zorg ervoor dat er geen klonten zijn!

2 Breng het kwarkmengsel op kamertemperatuur (u kunt het opwarmen in de magnetron) en klop het op met de mengkom en de eieren.

3 Leg bakpapier over de hele vorm. Verdeel 2/3 van de kruimels over de bodem. Niet naar beneden drukken! Alleen gladstrijken!

4 Giet het kwarkmengsel gelijkmatig over de kruimels.

5 Strooi de resterende kruimels erover.

READ
Chocolate cracked biscuits

6 Zet in de op 180 graden voorverwarmde oven tot de wrongellaag stevig is en het oppervlak goudkleurig is (25-35 minuten). Als het oppervlak snel bruin wordt en de wrongel vloeibaar is, bedek de bovenkant dan met folie en zet de temperatuur 20 graden lager. Verwijder de taart nadat hij volledig is afgekoeld.

Recepttip Als u kwark wilt gebruiken, breng deze dan op dezelfde manier warm. Doe in de mixer met de eieren en de suiker en klop op. Voeg 0,5 tot 1 kopje toe, afhankelijk van hoe zoet je de taart wilt hebben. U kunt de curd op smaak brengen met vanille of fijn geraspte citroenschil.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com