Meteen naar de inhoud

Lichte chocolade biscuit (voor Praagse taart)

Lichte chocolade biscuit (voor Praagse taart), Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Gebak en desserts, Russische keuken, Taarten, Koekje, Chocoladecake, Praagse taart

Ingrediënten portie 4

Suiker 300 g

Kippenei 2 stuks

Zure room 250 g

Gecondenseerde melk ½ blikje

Soda ½ theelepel

Tarwebloem 400 g

Cacaopoeder 1 eetlepel

Kookvoorschriften 1 uur en 10 minuten

1 Klop de eieren los met de suiker. Voeg de gecondenseerde melk, de zure room en de baksoda toe.

2 Meng alle droge ingrediënten afzonderlijk en zeef ze door het beslag.

3 Giet op een grote, goed ingevette bakplaat. Bak ongeveer een uur op 350°F.

Recept tip De cake is luchtig en gemakkelijk in twee lagen te snijden. Het kan in vla of boterroom worden gedoopt en in abrikozenjam of brandewijn worden gedrenkt. Wil je een sterke chocoladesmaak, voeg dan meer cacao toe. 350 F = 180 C, je mag het veel sneller laten bakken, ik woon in een bergachtig gebied.

READ
Gepekelde eekhoorntjesbrood

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com