Meteen naar de inhoud

Lichte Italiaanse tonijnsalade

Lichte Italiaanse tonijnsalade, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Italiaanse keuken, Salades, Vissalades

Ingrediënten portie 2

Tonijn in blik op eigen sap 1 blikje

Paprika 1 stuk

Kwartelei 8 stuks

Kersentomaten 8 stuks

Baku komkommers 2 stuks

Zoete rode ui 1 stuk

Rucola 100 g

Feta kaas 50 g

Balsamicocrème naar smaak

Extra vergine olijfolie naar smaak

Vers gemalen zwarte peper naar smaak

Olijven ½ potje

Kookvoorschriften 20 minuten

1 Snijd de paprika’s in halve ringen (ik geef de voorkeur aan geel of oranje voor een fellere salade).

2 Snijd de uien in halve ringen, cherrytomaten in de helft, komkommers in ringen. Kook de kwarteleitjes (5 minuten na het koken). Schil, snij doormidden.

3 Schik de rucola (optioneel) op individuele borden als kussenbasis en alle eerder gehakte ingrediënten, olijven, tonijn erop (zelfs handgesneden als je het in stukjes hebt gekocht), feta in kleine blokjes.

4 Voeg de versgemalen peper toe, eventueel wat zoutvlokken (als u geen feta gebruikt)! Besprenkel met olijfolie en garneer met balsamico-crème.

Recept tip * Als u een meer dieet salade wilt, kunt u het zonder de kaas doen. Het is nog steeds erg lekker en vullend! En het is snel te maken! ** De komkommers kunnen worden geschild als u dat wilt. U kunt er ook dun gesneden radijsjes en/of andere groenten aan toevoegen.

READ
Groenten in de oven

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com