Meteen naar de inhoud

Lichte soep met ei

Lichte soep met ei, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Soepen, Litouwse keuken, Soep met noedels

Ingrediënten portie 4

Water 2 liter

Aardappelen 3 stuks

Vermicelli 30g

Wortelen 1 stuk

Ui 1 stuk

Dille 1 bundel

Peterselie 1 bundel

Kippenei 3 stuks

Plantaardige olie 1 eetlepel

Zout naar smaak

Kookvoorschriften 1 uur

1 Terwijl het water kookt, de aardappelen schillen en in plakjes snijden.

2 Doe de aardappelen in het water en een beetje zout.

3 Voeg even later vermicelli toe.

4 Verhit een koekenpan met olie.

5 Rasp de wortelen op een fijne rasp.

READ
Pruimen en kaas salade

6 Snijd de ui fijn.

7 Rooster de wortels en de ui en voeg ze toe aan de soep.

8 Kraak de eieren in een bord, zout ze een beetje en roer ze erdoor.

9 Giet de eieren onder voortdurend roeren in een dun straaltje bij de soep.

10 Voeg aan het eind van de kooktijd de fijngehakte dille en peterselie toe.

11 Haal van het vuur, dek af en laat even trekken.

Tip voor het recept Eet smakelijk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com