Meteen naar de inhoud

Limonade met munt, dragon en aardbeien

Limonade met munt, dragon en aardbeien, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Elk menu, Dranken, Amerikaanse keuken, Veganistisch eten, Limonade

Ingrediënten portie 5

Estragon naar smaak

Water 1 l

Citroen ½ stuk

Limoen ½ stuk

Verse munt naar smaak

Aardbeien 6 stuks

Witte fijne suiker naar smaak

IJs naar smaak

Kookvoorschriften 15 minuten

1 Halveer de citroen en de limoen en pers het sap uit in een heldere kan.

2 Doe de resterende citrusschillen, aardbeien, takjes munt en dragon erin.

3 Giet de kristalsuiker erbij.

4 Giet ongeveer 1/5 van het hete water in de kan en laat even trekken.

5 Giet het koude water erbij, roer en gooi het ijs erbij.

Recept tip Je kunt meer water toevoegen aan deze limonade.

READ
Varkensrollade met spinazie en ei

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com