Meteen naar de inhoud

Linzen- en paprikasoep

Linzen- en paprikasoep, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Soepen, Bulgaarse keuken, Linzensoep

Ingrediënten portie 6

Peterselie 1 stengel

Beluga linzen 240 g

Laurierblad 1 stuk

Kippenbouillon ½ l

Zwarte peper 24

Komijnzaad (zira) ¼ theelepel

Paprika 2 stuks

Uien 1 kop

Wortelen 1 stuk

Knoflook 2 tenen

Selderij 1 stuk

Olijfolie 4 eetlepels

Zout naar smaak

Kookvoorschriften 40 minuten

1 Giet de linzen in de bouillon en gelijke delen water, voeg het laurierblad en de fijngehakte peterselie toe. Breng aan de kook en laat dertig tot veertig minuten sudderen tot de linzen zacht zijn.

2 Maal de zwarte peper en komijn fijn in een vijzel. Snijd alle groenten fijn.

3 Verhit een eetlepel olijfolie in een koekenpan en bak hierin de paprika’s. Voeg na vijf minuten de kruiden toe en roerbak nog een minuut. Voeg vervolgens de rest van de groenten en drie eetlepels olie toe en bak nog eens acht minuten. Roer de groenten door de linzen.

4 Verwijder het laurierblad uit de soep. Giet een glas soep in de blender, pureer het en doe het terug in de kom. Breng op smaak met zout en peper en warm door.

READ
Appleseed

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com