Meteen naar de inhoud

Lobio soep

Lobio soep, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Soepen, Georgische keuken, Lobio

Ingrediënten portie 8

Aardappelen 7 stuks

Uien 1 stuk

Knoflook 1 teentje

Tomatenpasta 1 eetlepel

Boter 30 g

Tarwebloem 1 eetlepel

Gedroogde basilicum naar smaak

Laurierblad 1 stuk

Zout naar smaak

Rode bonen 2 kopjes

Rode pepers 1 stuk

Kookvoorschriften 2 uur

1 Week de lobio in 4 kopjes koud water gedurende 3-4 uur. Laat het water niet weglopen. Doe de lobio in een steelpan, breng het aan de kook en laat het op een matig vuur sudderen tot het zacht is. Roer de lobio erdoor met een hakselaar.

2 Snijd de aardappelen in kleine blokjes en doe ze in de pan. Blijf sudderen.

3 Snijd de ui fijn en fruit deze in de boter, voeg de gehakte knoflook en de bloem toe en roer voortdurend om klonters te voorkomen, voeg vervolgens de tomatenpuree toe aan de pan, roer nogmaals en combineer met de lobio.

4 Doe het laurierblad, de hete peper en het zout in de pan. Rasp de gedroogde basilicum in de handpalmen en voeg toe aan de soep. Kook nog 10-15 minuten. Zet het vuur uit en laat de soep 30 minuten sudderen.

READ
Chocolade bananen jam pasta

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com