Meteen naar de inhoud

Luchtige kwark en bananenpan

Luchtige kwark en bananenpan, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Elk menu, Keuken van de auteur, Ontbijten, Kindermenu, Casserole

Ingrediënten portie 4

Cottage cheese 300g

Manna grutten 2 eetlepels

Melk 3 eetlepels

Bananen 2 stuks

Suiker 3 eetlepels

Bakpoeder 1 theelepel

Tarwebloem 2 eetlepels

Kippenei 3 stuks

Kookvoorschriften 40 minuten

1 Verwarm de oven voor op 180 graden.

2 Giet het griesmeel over de melk.

3 Pureer de kwark goed met een vork. Pureer de rijpe bananen met een vork of mixer.

4 Klop de eieren los met de suiker. Voeg de kwark, de gepureerde banaan, het opgezwollen griesmeel, de bloem en het bakpoeder toe. Goed mengen.

5 Vet de bakvorm in met olie. Giet het mengsel in de vorm. Zet het 30 minuten in de oven.

Recept tip Melk kan vervangen worden door kefir. Je kunt wat bananen in blokjes aan het beslag toevoegen. De braadpan is zeer mals en licht. Het is heerlijk om gekoeld te serveren en is een heerlijk licht zomerdessert of ontbijt.

READ
Valencia water

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com