Meteen naar de inhoud

Luie koolrolletjes met tomatensaus

Luie koolrolletjes met tomatensaus, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Hoofdgerechten, Russische keuken, Gevulde koolrolletjes

Ingrediënten portie 6

Witte kool 1kg

Reuzel 100g

Kippengehakt 500 g

Komijn (Zira) snufje

Suiker 1 eetlepel

Witte droge wijn 100ml

Uien 1 kop

Wortelen 1 stuk

Tomaten in blik 400 g

33% crème 200 ml

Knoflook 6 tenen

Peterselie 10 g

Plantaardige olie 100 ml

Zout naar smaak

Gemalen zwarte peper naar smaak

Kookvoorschriften 1 uur en 30 minuten

1 Snijd de kool in fijne staafjes, de ui en de wortelen in fijne blokjes. Snijd het spek fijn en bak het met de suiker in een droge koekenpan en laat het afkoelen.

2 Stoof de kool in 50 ml plantaardige olie tot hij zacht is, met zout en peper. Combineer de reuzel en de kool en zet opzij.

3 Bak het gehakt in de resterende olie knapperig, voeg de ui en wortel en komijn toe en bak nog tien minuten al roerend. Voeg de wijn toe en kook deze al roerend in, breng op smaak met zout en peper en meng door de kool.

4 Doe het resultaat in de mal. Meng de room, tomaten, knoflook en peterselie in een blender. Breng op smaak met zout en peper en giet de gehakte kool erover.

5 Zet veertig minuten in de op 180 graden voorverwarmde oven met de folie erop. Verwijder dan de folie en bak nog twintig minuten.

READ
Noodles met worstjes, tomaten en groene pepers

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com