Meteen naar de inhoud

Makkelijke courgettebeignets met koriander

Makkelijke courgettebeignets met koriander, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Hoofdgerechten, Europese keuken, Pannenkoeken, Beignets van courgette

Ingrediënten portie 3

courgette 3 stuks

Knoflook 4 tenen

Zout naar smaak

Cilantro 1 bundel

Kippenei 1 stuk

Tarwebloem 3 eetlepels

Kookvoorschriften 20 minuten

1 Rasp de courgettes op een grove rasp, voeg de knoflook, het zout, de eieren en de bloem toe.

2 Hak de koriander fijn en voeg ook toe aan het mengsel.

3 Bak als normale beignets.

READ
Appelstrudel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com