Meteen naar de inhoud

Manna pap a la pannacotta

Manna pap a la pannacotta, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Gebak en desserts, Japanse keuken, Pap

Ingrediënten portie 2

Manna grutten 2 eetlepels

Melk 1 kopje

Vanillesuiker 1 eetlepel

Suiker 2 eetlepels

Zout naar smaak

Jam naar smaak

Kookvoorschriften 10 minuten

1 Kook het griesmeel, voeg de suiker, de vanillesuiker en het zout toe. Alles naar smaak.

2 Giet de pap in een kom of beker, laat iets afkoelen, dek af met een deksel of huishoudfolie en laat een nacht in de koelkast staan.

3 ’s Morgens, als het in een kopje wordt gegoten, met een mes langs de zijkanten van het kopje gaan en als een kuliczka op een schoteltje trekken. Je kunt dan alles toevoegen wat je wilt: jam, fruit, enz. enz.

Recept tip Dit is het meest ingenieuze recept van mijn overgrootmoeder:) Je kunt het als ontbijt of dessert serveren.

READ
Kipfilet ovenschotel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com