Meteen naar de inhoud

Margarine kwark deeg bagels

Margarine kwark deeg bagels, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Gebak en desserts, Russische keuken, Bagels

Ingrediënten portie 4

Crème 200g

Margarine 200 g

Tarwebloem 1,5 kopjes

Azijn ½ theelepel

Suiker naar smaak

Soda ½ theelepel

Kookvoorschriften 1 uur

1 Meng de kwark, verzachte margarine, bloem en baksoda met azijn.

2 Verdeel in kleine balletjes. Neem een bal, rol deze dun uit tot een cirkel. Bestrooi met suiker en rol met een deegroller om de suiker in het deeg te drukken. Snijd in 8 sectoren, rol elke sector van de rand naar het midden.

3 Plaats op de schaal en zet in de voorverwarmde oven.

READ
Bananenmuffins met noten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com