Meteen naar de inhoud
Marinara saus, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Italiaanse keuken, Sauzen en marinades

Ingrediënten portie 4

Olijfolie 1 eetlepel

Uien 1 kop

Knoflook 4 tenen

Selderij stengel 1 stuk

Tomaten in blik 800 g

Wortelen 1 stuk

Gedroogde oregano 1 theelepel

Laurierblad 1 stuk

Zout naar smaak

Gemalen zwarte peper naar smaak

Rode droge wijn 1 glas

Gehakte basilicumblaadjes 1 eetlepel

Balsamico azijn 1 eetlepel

Kookvoorschriften 5 minuten

1 Verhit de olijfolie in een koekenpan, voeg de fijngesneden ui toe en fruit deze tot hij doorschijnend is, ongeveer 5 minuten.

2 Voeg de fijngehakte knoflook toe en bak nog een minuut tot deze geurig is.

3 Voeg de fijngesneden knolselderij, de fijngesneden wortelen, zout en peper toe. Rooster tot ze zacht zijn, ongeveer 10 minuten.

4 Voeg de tomaten, oregano, wijn, laurier en azijn toe. Breng op smaak met zout en peper en laat op laag vuur sudderen tot het is ingedikt, ongeveer 30-60 minuten.

5 Voeg de basilicum toe en haal van het vuur.

READ
Italiaanse ruwe plaat

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com