Meteen naar de inhoud

Meringue cake met bananencrème

Meringue cake met bananencrème, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Europese keuken, Gebak en desserts, Taarten, Meringue, meringue

Ingrediënten portie 10

Suiker 0.7 kopjes

Eiwit 3 stuks

Zout naar smaak

Bananen 4 stuks

Geklopte zoete room 2 kopjes

Kookvoorschriften 3 uur

1 Verwarm de oven voor op 100 graden.

2 Klop de eiwitten met een snufje zout stijf. Voeg al kloppend 2 eetlepels suiker toe.

3 Leg het eiwitmengsel op de beklede bakplaat en bak het gaar. Laat de afgewerkte cake afkoelen in de afgesloten kookruimte.

4 Hak 3 bananen in de blender, meng met de slagroom en bestrijk de taart met de slagroom. Versier met de bananenschijfjes.

READ
Coshinha

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com