Meteen naar de inhoud

Mimosa salade met gesmolten kaas

Mimosa salade met gesmolten kaas, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Russische keuken, Salades, Klassieke salades, Mimosa

Ingrediënten portie 6

Aardappelen 4 stuks

Wortelen 2 stuks

Roomkaas 2 stuks

Uien 1 kop

Kippenei 4 stuks

Vis in blik 1 blikje

Groenten naar smaak

Mayonaise naar smaak

Kookvoorschriften 30 minuten

1 Kook de aardappelen en wortelen en rasp ze op een grove rasp.

2 Kook de eieren en scheid het eiwit en de dooiers. Rasp de eiwitten met een grove hakselaar, de dooiers met een fijne hakselaar.

3 Pureer de conserven met een vork.Snijd de ui fijn en stoof hem aan.Meng je erin.

4 Rasp de gesmolten kaas op een grove rasp.

5 Leg de ingrediënten in een kom in lagen en smeer op elk een beetje mayonaise in de volgende volgorde: aardappelen, conserven gemengd met de ui, gesmolten kaas, eiwitten, wortelen, eidooiers.

READ
Rundvlees stroganoff met eekhoorntjesbrood en champignons

6 Plaats in de koelkast gedurende 2 tot 3 uur.Versier met kruiden voor het opdienen.

7 Serveer in plakken, snij met een speciale spatel als een taart, zodat alle lagen in elke plak gaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com