Meteen naar de inhoud

New Orleans-stijl hotdog thuis

New Orleans-stijl hotdog thuis, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Broodjes, Amerikaanse keuken, Hot dog

Ingrediënten portie 4

Verse koriander 1 bundel

Worstjes 4 stuks

Knoflook 1 teentje

Kersentomaten 3 stuks

Mayonaise naar smaak

Gedroogde tijm naar smaak

Zwarte peper 4 stuks

Plantaardige olie naar smaak

Hot dog broodje 4 stuks

Groene uien 4 stengels

Spaanse peper 1 stuk

Zachte kaas 100g

Kookvoorschriften 15 minuten

1 Snijd de knoflook in tweeën zonder hem te pellen en doe hem samen met de worsten in de pan. Kook ze ongeveer 5 minuten aan alle kanten.

2 Haal de knoflookhelften en de kruiden eruit, haal de pan van het fornuis en laat de worsten nog een paar minuten liggen.

3 Pureer de zachte kaas met een vork en voeg de mayonaise toe. Snijd de tomaten schuin in dunne plakjes. Snijd de uienringen op dezelfde manier in plakjes.

4 Snijd het broodje in de lengte door, leg de tomaten, ui en korianderplakjes erin. Beleg met geroosterde, warme worstjes en schep er wat kaasmayonaise overheen.

READ
Courgette-tomatentaart

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com