Meteen naar de inhoud

Ongezuurde deegkoeken

Ongezuurde deegkoeken, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Gebak en desserts, Russische keuken, Taarten

Ingrediënten portie 4

Tarwebloem 500 g

Zure room 1 potje

Suiker 1 eetlepel

Kippenei 2 stuks

Zout ½ theelepel

Boter 0.2 eetlepels

Kookvoorschriften 30 minuten

1 Zeef de bloem tot een hoopje op de taartplank, maak een kuiltje waarin je de zure room, boter, zout en suiker doet. Kraak de eieren en kneed het deeg snel. Rol het deeg tot een bal, leg het op een bord, bedek het met een handdoek en laat het 30-40 minuten op een koude plaats staan.

2 Rol vervolgens het deeg uit als een laag van ½ cm, snij met een glas of inkeping cirkels uit; bestrijk een cirkel deeg aan de bovenkant met losgeklopt ei, leg de vulling in het midden en maak pasteitjes van verschillende vormen.

3 Leg de pasteitjes op een bakplaat met een tussenruimte van 1,5-2 cm, bestrijk ze met losgeklopt ei en bak ze 10-15 minuten in de hete oven.

READ
Hummus met rode biet en geitenkaas

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com