Meteen naar de inhoud

Panna cotta met frambozensaus

Panna cotta met frambozensaus, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Italiaanse keuken, Gebak en desserts, Taart

Ingrediënten portie 4

Bevroren frambozen 340 g

Suiker 0.3 kopjes

Melk 0.3 kopjes

Gelatine 1,3 theelepels

Slagroom 1.8 kopjes

Likeur Frangelico 2 eetlepels

Vanilleboon ½ stuk

Kookvoorschriften 30 minuten

1 Doe de frambozen in een kleine kom en kneed lichtjes met een houten lepel. Voeg 3 eetlepels suiker toe en meng goed.

2 Vet 4 kleine puddingvormpjes in met plantaardige olie.

3 Giet 1 eetlepel melk in een kommetje en giet het over de gelatine. Roer en laat 10 minuten rijzen.

4 Meng de room, 0,25 kopjes suiker en 0,3 kopjes melk in een kleine steelpan. Verwijder de zaadjes uit de vanille en voeg alleen het stokje toe. Breng onder voortdurend roeren op matig vuur aan de kook en neem van het vuur. Voeg het gelatinemengsel toe en roer goed door. Zeef het mengsel en voeg de likeur toe. Koel ongeveer 2 uur en giet in de voorbereide vormen. Dek af met huishoudfolie en zet een nacht in de koelkast.

5 Ga voorzichtig met een mes langs de binnenkant van de vorm en draai de panna cotta om op de serveerborden. Sprenkel de frambozensaus erover.

READ
Croquembouche (Profiteroles)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com