Meteen naar de inhoud

Paprika’s gevuld met brynza en tomaten

Paprika’s gevuld met brynza en tomaten, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Russische keuken, Ontbijten, Gevulde paprika's

Ingrediënten portie 2

Tomaten 2 stuks

Brynza kaas 150 g

Kippenei 1 stuk

Paprika 2 stuks

Kookvoorschriften 40 minuten

1 Rasp de bryndza op een grove rasp. Snijd de tomaten in blokjes. Meng de kaas, de tomaten en het ei door elkaar. Voeg ook de kruiden toe.

2 Snijd de paprika’s doormidden, verwijder de steeltjes en de zaadjes. Vul met het mengsel.

3 Bak in de oven op een anti-aanbaklaag gedurende 40 minuten op 200 graden tot ze knapperig zijn.

Recepttip Per 100 gram – 157,06 kcal, eiwit – 9,28 gram, vet – 7,85 gram, koolhydraten – 16,97 gram.

READ
Pasta met champignons

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com