Meteen naar de inhoud
Parmezaanse dantel, Voorschriften, Elke categorie, Voorgerechten, Elke keuken, Koude snacks, Fourschette, Joods koken

Ingrediënten portie 8

Parmezaanse kaas 70 g

Tarwebloem 10 g

Walnoten 30 g

Tijm 2 g

Roquefort kaas 150g

Knoflook 1 teentje

33% crème 40 ml

Olijven 8 stuks

Gemalen witte peper naar smaak

Kookvoorschriften 45 minuten

1 Doe de Roquefort, room, een snufje uitgeperste knoflook, gepelde walnoten en versgemalen witte peper in de blender en mix tot een fijn mengsel. Doe in een kom en koel een half uur.

2 Hak de Parmezaan in grove stukken van ongeveer 1×2 cm en doe ze in de blender. Voeg het meel toe, doe het in de blender en maak er kaf van.

3 Verhit de pan, leg een snufje Parmezaan in het midden en schud onmiddellijk de pan zodat de kaas licht verkruimelt tot een 6-8 cm breed web. Na ongeveer vijf seconden, voordat de kaas is verbrand, haal je hem voorzichtig uit de pan met een siliconen spatel. Doe het vervolgens in een kleine mal met een uitsparing, zodat de massa de vorm van een vaas krijgt. Een eierblik, bijvoorbeeld, is een goede manier om dit te doen.

4 Vul een kaasegel met het kaasmengsel en knijp een bolletje kaas op de Parmezaanse kant. Snijd de zwarte olijven in kleine blokjes en versier het eenvoudige arrangement.

READ
Verse salsa

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com