Meteen naar de inhoud
Pasta met bietensaus, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Elk menu, Pasta en pizza, Spaghetti, Veganistisch eten, Armeense keuken

Ingrediënten portie 4

Spaghetti 250 g

Bieten 200 g

Witte droge wijn 50ml

Olijfolie 1 theelepel

Uien 1 kop

Kookvoorschriften 30 minuten

1 Snijd de bieten in dunne plakjes, snipper de ui fijn, fruit met de reepjes biet, breng op smaak met zout en peper en voeg de wijn toe.

2 Kook de spaghetti in gezouten water, gooi weg, laat afkoelen en bak in olie. Voeg een beetje water toe om te voorkomen dat de pasta aanbrandt.

3 Combineer de bietenreepjes met de spaghetti. Breng het geheel aan de kook, breng het op smaak met zout en peper en bestrooi het met nootmuskaat.

READ
Sinaasappelmuffins met chocolade chips

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com