Meteen naar de inhoud
Peer en honing vasten cake, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Elk menu, Europese keuken, Gebak en desserts, Taarten, Vastentijds eten

Ingrediënten portie 6

Tarwebloem 2 kopjes

Duchesse peren 4 stuks

Suiker 1 kop

Water 1 kop

Plantaardige olie ½ kopje

Noten 1 kopje

Honing 2 eetlepels

Citroenzuur 1 theelepel

Kaneel snufje

Soda 1 theelepel

Kookvoorschriften 1 uur

1 Giet de suiker in een kom, giet het water erbij, voeg de plantaardige olie toe, verwarm, voeg de honing toe, roer tot de honing en de suiker zijn opgelost, voeg de baksoda, kaneel of koriander, citroenzuur, gehakte noten en de bloem toe.

2 Het deeg moet de consistentie hebben van dikke zure room.

3 Schil de peren, snijd ze in blokjes en doe ze in het deeg.

4 Doe het bereide deeg en de peren in de vorm.

5 Bak de peer-honing-vastencake ongeveer een half uur op 200 graden in een voorverwarmde oven.

READ
Kalkoen in dragon, basilicum en peterselie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com