Meteen naar de inhoud

Peer en kaas taart

Peer en kaas taart, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Gebak en desserts, Franse keuken, Taarten

Ingrediënten portie 4

Peren 4 stuks

Bladerdeeg 400 g

Gruyere kaas 150g

Suiker 50 g

Boter 20 g

Kookvoorschriften 20 minuten

1 Rol het kant-en-klare bladerdeeg uit tot een dunne lap ter grootte van de bakplaat.

2 Vet een bakplaat in met boter en leg het deeg erop. Prik het deeg op een half dozijn plaatsen in met een vork.

3 Snijd de peren in dunne plakjes en leg ze op het deeg, rol de randen op (je kunt ze bestrijken met losgeklopt ei), bestrooi de peren met geraspte kaas en zet de taartplaat in een voorverwarmde oven van 180 graden. Bak gedurende vijftien tot twintig minuten.

READ
Warme kwark in tomaten- en olijfsaus

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com