Meteen naar de inhoud

Perensalade met selderij en noten

Perensalade met selderij en noten, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Elk menu, Europese keuken, Salades, Caloriearm voedsel, Vruchtensalades

Ingrediënten portie 4

Selderij stengel 4 stuks

Appelciderazijn 2 eetlepels

Honing 2 eetlepels

Zout naar smaak

Vers gemalen zwarte peper naar smaak

Bartlett peren 2 stuks

Gehakte geroosterde pecannoten ½ kopje

Cheddar kaas 1 kopje

Slablaadjes 6 stuks

Kookvoorschriften 10 minuten

1 Snijd de selderijstengels in de lengte in 2 stukken en leg ze in een kom met ijskoud water. Laat 15 minuten weken, droog ze af en hak ze fijn.

2 Snijd de peren even fijn.

3 Meng in een kom de azijn, honing, een beetje zout en peper en voeg de peren, selderij, blokjes kaas en noten toe. Goed mengen.

4 Leg de blaadjes sla op de borden met de sla erop.

READ
Tolon

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com