Meteen naar de inhoud

Persimmon gebakken in zure room en vanillesaus

Persimmon gebakken in zure room en vanillesaus, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Gebak en desserts, Vruchtendesserts, Kaukasische keuken

Ingrediënten portie 5

Persimmon 5 stuks

Suiker 1.5 kopjes

Citroen 1 stuk

Tarwebloem ½ kopje

Kippenei 3 stuks

Vanilline ¼ theelepel

Suikerpoeder 1,5 eetlepels

Zure room 1 potje

Kookvoorschriften 1 uur en 15 minuten

1 Doe de kaki’s in een pan met water om de vruchten te bedekken. Voeg 1 kopje suiker, het sap en de schil van 1 citroen toe, roer en laat 30 minuten op een zacht vuurtje sudderen.

2 Klop ondertussen de eieren en de resterende suiker tot een gladde massa. Voeg de bloem, de zure room en de vanille toe aan het mengsel en klop met de mengkom op lage snelheid tot er geen klontjes meer zijn.

3 Haal de kaki’s uit het water en laat ze iets afkoelen. Pel ze vervolgens, snijd ze in helften of kwarten, verwijder de pitten en leg ze in de braadslede.

4 Giet de kaki’s in de eerder bereide zure roomsaus en bak ze 20 minuten in de oven. Bak op de middelste plank op 200 graden.

5 Bestrooi de kaki’s voor het serveren met poedersuiker.

READ
Eend gestoofd in tomatensaus

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com