Meteen naar de inhoud
Pickles, Voorschriften, Elke categorie, Voorgerechten, Elke keuken, Elk menu, Russische keuken, Veganistisch eten, Koude snacks

Ingrediënten portie 12

Wortelen 1 stuk

Rode peper 1 stuk

Komkommers 1kg

Selderijblaadjes 3 stuks

Dille 2 stuks

Mierikswortelblaadjes 1 stuk

Knoflook 1 kop

Zwarte peper 1 eetlepel

Rode peper 1 stuk

Zwarte bessen blaadjes 10 stuks

Zout 2 eetlepels

Kookvoorschriften 30 minuten

1 Was de komkommers, doe ze in een grote kom, giet er ijskoud water over en laat ze drie tot vier uur weken (ververs het water zodra het op kamertemperatuur is).

2 Doe vervolgens de komkommers, gesneden wortels, paprika’s en alle andere ingrediënten in lagen in een pot van anderhalve liter.

3 Kook voor de pekel een liter water met twee eetlepels zout (niet te veel). Gebruik gewoon keukenzout in plaats van zeezout.

4 Zodra het water aan de kook is gekomen, giet u de pekel over de komkommers en sluit u het deksel, maar verzegel het niet. Laat de pot vijf dagen op kamertemperatuur staan zodat de komkommers kunnen gisten. Giet daarna de pekel uit de pot, kook hem opnieuw en giet de hete pekel opnieuw over de komkommers. Pas dan kan de pot worden gekurkt.

READ
Vanillecrème bladerdeeg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com