Meteen naar de inhoud

Pikant brood met knoflook, uien en kruiden

Pikant brood met knoflook, uien en kruiden, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Europese keuken, Gebak en desserts, Brood

Ingrediënten portie 6

Tarwebloem 500 g

Water 300 ml

Suiker 1 theelepel

Droge gist 1 eetlepel

Zout 2 theelepels

Knoflook 2 tenen

Uien 1 hoofd

Peterselie 60 g

Boter 100 g

Plantaardige olie 50ml

Kaas 150g

Mayonaise 100 g

Kookvoorschriften 1 uur en 25 minuten

1 Kneed het deeg: Meng de bloem met de gist, voeg het zout en de suiker toe en voeg vervolgens 300 ml warm water toe. Leg het deeg op een warme plaats en laat het rijzen.

2 Wanneer het deeg gerezen is, 50 ml plantaardige olie toevoegen en opnieuw kneden.

3 Pers voor het vet de knoflook door de pers, fruit de ui, voeg de peterselie toe, zout, voeg de zachte boter toe en meng alles door elkaar.

4 Rol het deeg uit, bestrijk het deeg met het mengsel. Rasp vervolgens de kaas en voeg een beetje mayonaise toe.

5 In repen snijden, 6 cm breed, oprollen en in een pan doen.

READ
Gekarameliseerde groenten

6 Zet 30 minuten in de oven op 200 graden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com