Meteen naar de inhoud

Pittige geroosterde groenten met tofu en sobanoedels

Pittige geroosterde groenten met tofu en sobanoedels, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Elk menu, Hoofdgerechten, Japanse keuken, Veganistisch eten

Ingrediënten portie 2

Soba noedels 250g

Tofu 6 stuks

Plantaardige olie 2 eetlepels

Verse champignons 6 stuks

courgette 1 stuk

Groene erwten ¼ kopje

Wortelen 2 stuks

Tomaten 2 stuks

Chilisaus 300ml

Kookvoorschriften 35 minuten

1 Kook de noedels 2 tot 3 minuten in kokend water tot ze zacht zijn. Giet af en spoel onder koud water.

2 Verhit de wok op matig vuur gedurende 1 à 2 minuten tot hij rookt en voeg de plantaardige olie toe. Voeg de stukjes tofu toe en bak ze 5 minuten tot ze goudbruin zijn. Voeg dan gehakte groenten en champignons toe en kook gedurende 3-4 minuten tot ze zacht zijn. Giet de chilisaus erbij en breng aan de kook.

3 Schik de noedels op 2 borden en leg er de groenten op.

READ
Aardappelsoep gepureerd

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com