Meteen naar de inhoud

Plantaardige pannenkoeken in de oven

Plantaardige pannenkoeken in de oven, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Russische keuken, Ontbijten, Pannenkoeken

Ingrediënten portie 6

Verse koriander 1 bundel

Jonge courgettes 3 stuks

Ui 1 stuk

Knoflook 4 tenen

Plantaardige olie 50 ml

Zout naar smaak

Gemalen zwarte peper naar smaak

Ongezuiverd meel 50 g

Aardappelen 4 stuks

Kippenei 3 stuks

Kookvoorschriften 30 minuten

1 Zet de oven op 200 graden en verwarm goed voor (ik bak pannenkoeken op de turbo/convectie).

2 courgettes, indien jong, niet schillen, indien oud, schillen en raspen met een grove rasp of een keukenmachine, zoals voor Koreaanse wortelen.

3 aardappelen (ik neem middelgrote roze en schil ze niet – ze zijn knapperiger) – rasp ze op dezelfde manier.

4 Hak de ui fijn of rasp hem met de keukenmachine – ik doe alles met de keukenmachine om tijd te besparen.

5 Doe alles in een kom en knijp goed uit met de handen van je man. Ik giet het sap meestal niet af, maar giet het in kleine zakjes en doe ze in de vriezer – toegevoegd aan soepen en braadstukken.

READ
Worstjes in deeg

6 Voeg de eieren, kruiden, gehakte knoflook en bloem toe aan het uitgeknepen mengsel – persoonlijk gebruik ik groot ciabatta broodkruim in plaats van bloem (ik maak ze zelf). Breng op smaak met zout en peper.

7 Roer het mengsel goed door en leg het, in de vorm van kleine, platte pannenkoekjes, op met (goede!) boter ingevette bakpapier of gewoon op een bakplaat. Bak tot ze goudbruin zijn. Voor mij duurt het ongeveer 25 minuten op een ventilator.

8 Serveer met zure room/pittige saus/ magere kwarkroom.

Recept tip Pannenkoeken zijn een goede zaak, we houden ervan als ontbijt op zaterdag. Ze kunnen worden gemaakt met alle groenten: gewoon courgettes/ aubergine met peterselie en wortels/kraut – wat uw hartje maar begeert. We eten ze graag met magere roomkaas en pittige Koreaanse pasta, die ik zelf maak volgens een geheim Koreaans recept.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com