Meteen naar de inhoud

Plantaardige samosas

Plantaardige samosas, Voorschriften, Elke categorie, Voorgerechten, Elk menu, Warme snacks, Veganistisch eten

Ingrediënten portie 10

Cashewnoten 6 kopjes

Macadamianoten 4 kopjes

Kokosnoot 2 stuks

Bloemkool 3 koppen

Radijs 1 stuk

Kurkuma wortel 1 stuk

Wortelen 3 stuks

Zeezout naar smaak

Knoflook 6 tenen

Kurkuma 2 theelepels

Kerrie 3 theelepels

Gemalen komijn 1 theelepel

Rode pepers 2 stuks

Groene erwten 2 kopjes

Tarwebloem 1.2 kg

Water 100 ml

Plantaardige olie 1.5 l

Zout naar smaak

Kookvoorschriften 45 minuten

1 Hak de noten, bloemkool, kokospulp, kurkumawortel, radijs en wortels in de keukenmachine.

2 Voeg het zout, de knoflook, kurkuma, komijn, kerrie, gehakte erwten en peper toe. Goed mengen met je handen.

3 Meng in een grote kom de bloem en het water door elkaar en kneed tot een stijf deeg. Voeg een snufje zout toe.

4 Rol het deeg uit op een tafel (je kunt het met bloem bestuiven) en verdeel het in verschillende stukken. Rol de bolletjes deeg tot cirkels en snijd ze doormidden. Maak een halve cirkel van het deeg tot een blokje en bevochtig de rand met water om het gemakkelijker te maken. Vul het blokje met de vulling en sluit de randen af, waarbij u ze ook met water bevochtigt.

5 Verhit de olie tot 180 graden. Bak de pasteitjes 3 tot 4 minuten al roerend. Leg vervolgens op keukenpapier om overtollige olie te verwijderen.

Recepttip Deze samosa’s kunnen zonder deeg worden gemaakt: vorm de massa gewoon in kleine driehoekjes en laat ze gedurende 3 uur op 40 graden drogen tot ze goudkleurig zijn.

READ
Crazy Cake

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com