Meteen naar de inhoud

Polenta met gorgonzola en eekhoorntjesbrood

Polenta met gorgonzola en eekhoorntjesbrood, Voorschriften, Elke categorie, Hoofdgerechten, Polenta

Ingrediënten portie 4

Witte champignons 200 g

Gorgonzola kaas 110 g

Maïsmeel 170 g

Knoflook 1 teentje

Boter 45g

Peterselie 3 stengels

Zout naar smaak

Citroensap 1 theelepel

Kookvoorschriften 1 uur

1 Snijd de eekhoorntjesbrood in kleine blokjes. Verhit een pan met olie op matig vuur, bak de champignons in het romige schuim en breng op smaak met zout.

2 Voeg de gehakte knoflook toe, roerbak een minuut, voeg 120 ml water toe en kook de champignons nog vijf minuten onder een deksel tot ze zacht zijn.

3 Verwijder het deksel, laat de pan nog drie minuten op het vuur staan, voeg de peterselie en het citroensap toe, zet op een warme plaats.

4 Kook een liter water en zout (5 g) in een zware pan, voeg de bloem beetje bij beetje toe en roer onmiddellijk. Kook de polenta al roerend op laag vuur ongeveer veertig minuten tot hij heel dik is en gemakkelijk van de zijkanten van de pan loslaat.

5 Doe 70 gram in blokjes gesneden kaas bij de polenta en roer het erdoor. Serveer met de champignons, bestrooi met de gorgonzola en garneer met de blaadjes peterselie.

READ
Pita broodje met champignons

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com