Meteen naar de inhoud
Pompoen muffins, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Elk menu, Gebak en desserts, Caloriearm voedsel, Muffins, Belgische keuken

Ingrediënten portie 8

Pompoen 100 g

Zure room 100 g

Kippenei 1 stuk

Plantaardige olie 50 ml

Tarwebloem 130 g

Gistingsmiddel 5 g

Suiker 75 g

Noten 30g

Rozijnen 30 g

Kookvoorschriften 40 minuten

1 Meng de zure room, de plantaardige olie en het ei (d.w.z. de vloeibare ingrediënten) door elkaar. Meng de bloem en het bakpoeder en de suiker apart.

2 Meng de vloeibare ingrediënten met de droge ingrediënten (d.w.z. het zure room mengsel gaat bij de bloem). Niet te lang kneden, alleen om alles bij elkaar te brengen. Hak de noten en rasp de pompoen; voeg beide noten en pompoen toe aan het beslag. Vet de vormpjes in met boter en leg het deeg in de vormpjes, voor twee derde gevuld.

3 Bak ongeveer 25-30 minuten op 180 graden.

READ
Zeebaars soep

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com