Meteen naar de inhoud
Poppy cupcakes, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Gebak en desserts, Amerikaanse keuken, Cupcake

Ingrediënten portie 8

Suiker 200g

Philadelphia kaas 120g

Boter 100 g

Kippenei 2 stuks

Tarwebloem 100 g

Gistingsmiddel 3 g

Mac 10g

Citroensap ¼ theelepel

Soda 2 g

Kaas 9 % kwark 100 g

Plantaardige crème 155ml

Kersensap 120 ml

Kersenjam 45g

Suikerpoeder 25 g

Kers 320 g

Gedroogde kers 10 g

Gelatine 6 g

Limoensap 1 theelepel

Suikersiroop 1 theelepel

Vanilleboon ½ stuk

Kookvoorschriften 2 uur

1 Meng voor het deeg de eieren met 180 gram suiker en klop ze tot schuim. Voeg de Philadelphia kaas, boter, bloem, baking soda en citroensap en bakpoeder toe. Mix met de mixer op lage snelheid tot een gladde massa.

2 Voeg het maanzaad toe aan het beslag en meng door elkaar. Doe het beslag in de muffinvormpjes en zet ze vijftien tot achttien minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden. Laat de cupcakes afkoelen.

3 Bereid de room – meng de kwark, de room, de kersenjam en de poedersuiker met de mixer en laat een half uur in de koelkast staan.

4 Maak een kersenpannetje: doe verse of ontdooide kersen in een steelpan, voeg 20 gram kristalsuiker, limoensap, geweekte gelatine, kersensap, een half takje vanille en een eetlepel water toe. Kook het in tot de helft en laat het afkoelen.

5 Snijd grote inkepingen in het midden van de cupcakes (ongeveer een derde van het volume). Vul de cupcakes met kersencassette en bevochtig ze met een in suikersiroop gedompeld penseel.

READ
Chicago pizza

6 Gebruik een spuitzak om de cupcakes te versieren met de slagroomdopjes. Leg de gedroogde kersen erop.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com