Meteen naar de inhoud

Prei met knoflookmayonaise

Prei met knoflookmayonaise, Voorschriften, Elke categorie, Voorgerechten, Warme snacks

Ingrediënten portie 6

Paprika 1 stuk

Prei 6 stengels

Citroen 1 stuk

Knoflook 8 tenen

Mayonaise 500 g

Zout naar smaak

Saffraan op de punt van een mes

Kookvoorschriften 20 minuten

1 Verdun een snufje saffraan in twintig milliliter kokend water. Grill de paprika’s tot de velletjes gebarsten en verkoold zijn. Haal van het vuur, snijd zoveel mogelijk van het vel af, gooi de zaadjes en andere vulling weg en hak de peper fijn. Laat de saffraan vijf minuten trekken en meng het aftreksel met de mayonaise, de fijngehakte peper, de uitgeperste knoflook, het citroensap en het zout.

2 Rooster de preistengels op de roosterplank boven het vuur, en zorg ervoor dat de bovenste lagen niet verkolen en verbranden. Rooster ongeveer vijf minuten, onder voortdurend keren. Haal de prei van het vuur en eet, pel de verkoolde bovenlagen eraf en doop ze in de pittige knoflookmayonaise.

READ
Pompoenmuffins met rozemarijn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com