Meteen naar de inhoud

Rijstpap met zwarte linzen

Rijstpap met zwarte linzen, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Ontbijten, Indiase keuken, Pap

Ingrediënten portie 6

Arborio rijst 400g

Zwarte linzen 200g

Selderij 1 stengel

Gele ui 1 kop

Wortelen 1 stuk

Kippenbouillon 2 l

Peterselie 20 g

Zout naar smaak

Plantaardige olie 50 ml

Gemalen zwarte peper naar smaak

Kookvoorschriften 35 minuten

1 Snijd de ui, wortels en selderij fijn en fruit ze in plantaardige olie in een diepe pan tot ze zacht zijn. Doe de linzen in de pan en roerbak ze twee tot drie minuten.

2 Giet vervolgens de bouillon erbij en laat tien minuten sudderen.

3 Giet de rijst in een pan, roer de linzen en de groenten erdoor en kook nog vijftien tot achttien minuten, voeg water en bouillon toe als ze overkoken.

4 Breng op smaak met gehakte peterselie en haal van het vuur.

Recepttip Zwarte linzen kleuren deze brij als inktvisinkt en geven een angstaanjagend gevoel van rijst vermengd met cyclopische beluga-eieren.

READ
Vietnamees varkensvlees in sinaasappelglazuur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com