Meteen naar de inhoud

Risotto van linzen, parelgort, boekweit en wilde rijst met foie gras en geitenkaas

Risotto van linzen, parelgort, boekweit en wilde rijst met foie gras en geitenkaas, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Italiaanse keuken, Risotto, Risotto met vlees, Risotto zonder rijst

Ingrediënten portie 1

Zwarte linzen 120g

Parelmoer grutten 50 g

Boekweitgrutten 50 g

Wilde rijst 50g

Quinoa 50g

Foie gras 80 g

Kippenbouillon 3 eetlepels

Zachte geitenkaas 15 g

Olijfolie naar smaak

Kookvoorschriften 45 minuten

1 Kook alle risottogranen afzonderlijk volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat ze afgedekt met deksel afkoelen.

2 Klop de helft van de gekookte linzen in de blender met de kippenbouillon en de olijfolie tot een dikke puree. Dit moet worden gemengd met alle gekookte grutten.

3 Bak de foie gras in een beetje olijfolie een minuutje (niet langer dan dat, anders smelt hij gewoon), leg op de risotto uit de granen, garneer met een lepel zachte geitenkaas en serveer.

Recepttip Hier moet u de volgorde van het koken van de granen zorgvuldig berekenen: alles moet ongeveer tegelijk klaar zijn en ook niet te snel afkoelen.

READ
Bladerdeeg met appels en kwark

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com