Meteen naar de inhoud

Rode wijn saus voor vlees

Rode wijn saus voor vlees, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Keuken van de auteur, Sauzen en marinades, Naar het vlees

Ingrediënten portie 6

Rode droge wijn 500ml

Olijfolie 1,5 eetlepels

Sjalotten 2 stuks

Boter 40 g

Tarwebloem 1 eetlepel

Peterselie 1 bundel

Zout naar smaak

Gemalen zwarte peper naar smaak

Kookvoorschriften 30 minuten

1 Verhit de olijfolie in een koekenpan. Voeg de fijngesneden ui toe en bak deze op een laag vuur al roerend in 7 minuten bruin. Voeg de wijn en 175 ml water toe en laat 10 minuten langzaam sudderen.

2 Meng de boter en de bloem met een vork tot een pasta. Voeg het geleidelijk en goed roerend toe aan de pan.

3 Als het vlees bijna gaar is, doe je wat van het sap waarin het gekookt is in de saus. Roer de fijngehakte peterselie, zout en peper erdoor. Giet vervolgens de saus over het vlees.

READ
Brijouati met kip, pruimen en noten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com