Meteen naar de inhoud
Roereieren, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Russische keuken, Ontbijten, Eieren

Ingrediënten portie 2

Kippenei 6 stuks

40% room 2 eetlepels

Melk naar smaak

Zout naar smaak

Gemalen zwarte peper naar smaak

Prei 1 hoofd

Boter 50 g

Kookvoorschriften 30 minuten

1 Klop in een kom de eieren, melk en room met zout luchtig.

2 Zet een grote koekenpan op laag vuur. Laat het opwarmen. Voeg de boter toe en wacht tot deze begint te schuimen, giet dan de eieren erbij en beweeg ze langzaam over de bodem en de randen van de pan. Blijf ze 2 tot 3 minuten bewegen tot de eieren zacht en romig zijn.

3 Neem de pan onmiddellijk van het vuur en schep de eieren op een bord. Strooi er de gehakte prei en zwarte peper over en dien meteen op.

READ
Cherrytomaten gevuld met knoflookpasta

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com