Meteen naar de inhoud

Roggemeel koekjes

Roggemeel koekjes, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Europese keuken, Gebak en desserts, Koekjes

Ingrediënten portie 4

Roggemeel 2 kopjes

Suiker 3 eetlepels

Kippenei 2 stuks

Zure room 2 eetlepels

Boter 50 g

Soda ½ theelepel

Kookvoorschriften 30 minuten

1 Breek de eieren in een kom, giet de suiker erin en kneed met een houten lepel, voeg geleidelijk de gesmolten boter en vervolgens de koude zure room toe. Voeg vervolgens een theelepel baksoda gemengd met een beetje bloem toe, voeg de rest van de bloem toe en kneed tot een stijf deeg.

2 Rol het deeg uit in een dunne laag, bestrijk het hele oppervlak met eigeel, maak zigzaglijnen met een vork, steek er met een inkeping cirkels, sterren enz. uit, leg ze op een ingevette bakplaat en bak ze in de oven.

READ
Mexicaanse aardappelpuree

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com