Meteen naar de inhoud

Rucola en perensalade met mascarpone en geroosterde walnoten

Rucola en perensalade met mascarpone en geroosterde walnoten, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Italiaanse keuken, Salades

Ingrediënten portie 4

Olijfolie 6 eetlepels

Walnoten 80 g

Zout ¼ theelepel

Mascarpone kaas 170 g

Gemalen zwarte peper ¼ theelepel

Citroensap 2 eetlepels

Peren 1 stuk

Rucola 250 g

Kookvoorschriften 1 uur

1 Hak de noten in hapklare stukjes. Verhit de olie in een koekenpan op matig vuur en rooster de noten in 2 minuten goudbruin. Leg de noten op keukenpapier en laat ze drogen; bestrooi ze daarna met zout. Giet de olie in een hittebestendige schaal; die heb je nodig voor de saus.

2 Roer de helft van de geroosterde noten en de mascarpone erdoor en voeg 1/8 theelepel zout en peper toe.

3 Giet 1,5 eetlepel citroensap in een kom en voeg onder voortdurend roeren de olie toe. Voeg vervolgens het resterende zout en de peper toe en laat afkoelen.

4 Snijd de peer doormidden en verwijder het klokhuis. Snijd vervolgens in 50 mm dikke plakken. Schik mooi op 1/3 van elk bord en besprenkel met het resterende citroensap.

5 Verwijder de taaie stelen van de rucola en doe ze in een kom met de boter, meng goed en schik ze op de borden naast de peren. Schep de mascarpone in de lege ruimte tussen de peren en de rucola en garneer met de resterende noten.

READ
Pate de Campagne

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com