Meteen naar de inhoud

Runderlende in knoflook en kruidenkorst

Runderlende in knoflook en kruidenkorst, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Hoofdgerechten, Russische keuken

Ingrediënten portie 10

Olijfolie 8 eetlepels

Knoflook 6 tenen

Karwijblad 2,5 eetlepels

Runderlende 2.5kg

Verse rozemarijn 2,5 eetlepels

Dijon mosterd 6 eetlepels

Kookvoorschriften 30 minuten

1 Verwarm de oven voor op 190 graden.

2 Snijd het vlees in 2 gelijke stukken en bestrijk ze met 2 eetlepels olijfolie. Breng op smaak met zout en peper. Verhit 2 koekenpannen op hoog vuur en leg het vlees erin. Schroei aan alle kanten bruin, ongeveer 5 minuten. Breng het vlees over in een grote ovenvaste pan.

3 Meng 6 eetlepels olijfolie, gehakte knoflook, 2 eetlepels gehakte komijn en 2 eetlepels gehakte rozemarijn in een kleine kom. Bestrijk het vlees eerst met mosterd en dan met het kruidenmengsel en zet het 45 minuten in de oven voor medium braadstuk. Breng het vlees over op een bord en laat het 10 minuten staan. Snijd vervolgens in dunne plakjes en bestrooi ze met de resterende komijn en rozemarijn.

READ
Broccoli en garnalencake

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com