Meteen naar de inhoud

Rundvlees kharchosoep met walnoten

Rundvlees kharchosoep met walnoten, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Soepen, Georgische keuken, Soep met vlees, Kharcho-soep

Ingrediënten portie 6

Verse koriander naar smaak

Rundvlees 600g

Satsebeli 50 g

Uien 2 stuks

Rijst 150g

Walnoten 100 g

Knoflook 4 tenen

Honeysuneli 1 theelepel

Gemalen cayennepeper naar smaak

Zout naar smaak

Kookvoorschriften 2 uur en 30 minuten

1 Snijd het vlees in stukken en giet er 3 liter water over. Ontkalken voor het koken. Kook gedurende anderhalf uur.

2 Giet 2 grote lepels satsebeli saus. U kunt tkemali gebruiken en de hoeveelheid naar eigen smaak bepalen – de bouillon moet zuur zijn.

3 Snijd de ui in de lengte in fijne stengels, doe ze in de bouillon en laat nog een half uur sudderen.

4 Giet de gewassen rijst erbij (ik gebruik langkorrelige rijst). Kook 10 minuten.

5 Rooster de walnoten, maal ze fijn in een vijzel en voeg ze toe aan de soep. Rasp de knoflook met een fijne rasp (of gebruik een knoflookpers) en voeg toe aan de soep. Kook 10 minuten.

READ
Gegrilde perziken in donkere rum met karamelijs

6 Doe de honingsuneli erbij (ik doe er iets meer dan een theelepel in, dit is ook naar smaak), rode hete peper naar smaak, om de boel wat pittiger te maken, en zout. Kook nog 10 minuten.

7 Laat staan. Bestrooi bij het opdienen met gehakte koriander of peterselie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com