Meteen naar de inhoud

Salade met croutons en krabsticks

Salade met croutons en krabsticks, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Russische keuken, Salades

Ingrediënten portie 4

Maïs in blik 1 blikje

Croutons 40g

Mayonaise 150 g

Krabsticks 200g

Kookvoorschriften 10 minuten

1 Snijd de krab sticks in blokjes.

2 Voeg de maïs toe aan de krabsticks (laat de marinade vooraf uit de pot lopen), de augurken, en top af met mayonaise.

3 Voeg desgewenst een ei en verse komkommers toe. Koel in de koelkast.

READ
Japanse ramen soep

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com